T-Festival | Presă / Media
652
page-template-default,page,page-id-652,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Presă / Media

noutăţi, comunicate, parteneri media

Parteneri media

Contact Presă: george.dobre@untrr.ro.

Comunicat de presă, 24 mai 2016

T-Festival, cel mai mare festival dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii tribute din Europa de Sud-Est va avea loc în perioada 27-29 mai 2016 la Romexpo, București

T-Festival, cel mai mare festival dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii tribute din Europa de Sud-Est, își deschide porțile vineri, 27 mai, la Romexpo, București, iar timp de 3 zile, între 27 si 29 mai, publicul va putea admira peste 15 camioane tunate, peste 30 de motociclete customizate și asculta cele mai îndrăgite piese la nivel mondial ale artiștilor Adele, Coldplay, Kings of Leon, Pink, Green Day și Bon Jovi, cântate de renumite formații tribute.

Cea de-a patra ediție a T-Festival aduce la Romexpo multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzică bună. Peste 15 camioane tunate s-au înscris deja la secțiunea ”Cele mai frumoase camioane”, dintre care 8 Scania, 4 Volvo, 2 MAN, un DAF, un Kenworth și un Freightliner, iar două dintre acestea vor fi pictate în temele filmelor Transformers și Iron Man. Publicul își va putea vota preferatul, iar câștigătorul va primi un premiu surpriză.

Totodată, profesioniștii din industria de transport rutier vor putea găsi soluții de creșterea a afacerilor din partea expozanțiilor din cadrul T-Festival, care vor aduce ultimele modele de camioane și semiremorci, autobuze, motociclete, piese și accesorii, echipamente și utilaje, precum și oferte de finanțare prin leasing și asigurări. În plus, fiecare brand de camioane va avea o zonă dedicată pentru concursul de îndemânare pentru public, organizată și supravegheată de către IFPTR.

La secțiunea ”Cele mai frumoase motociclete” publicul va putea admira peste 30 de motociclete customizate, din categoriile bobber, chopper, trike sau power cruiser. De asemenea, Chopper Academy reprezintă imaginea moto a T-Festival, fiind de altfel coordonatorii paradei de camioane și motociclete.

Atât camioanele, cât și motocicletele care vin la T-Festival vor lua parte sâmbătă, pe 28 mai, la cea mai mare Paradă de Camioane și Motociclete din România pe traseul Romexpo –  Piața Victoriei – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Victoriei – Romexpo.

Ziua de vineri, 27 mai, este dedicată celor mai importante teme din industria de transport, precum noile pachete legislative UE rutier și mobilitate, legislația socială UE/națională aplicabilă transporturilor rutiere internaționale sau criza șoferilor profesioniști în UE. Aceste subiecte plus multe altele vor fi disuctate începând cu ora 13:30 în cadrul Conferinței Internaționale IRU-UNTRR privind „Competiția Loială în Transporturile Rutiere Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continuă mișcare”, care va avea loc la hotel Pullman. De la ora 09:00, tot pe 27 mai, la hotel Pullman, va avea loc seminarul Utilizarea eficientă a autorizațiilor de transport rutier internațional de marfă, iar de la ora 11:00, UNTRR împreună cu IRU și grupul german PTV vor lansa UNTRRplanner, cel mai mare planificator de rute din Europa.

Pe zona de muzică, pe 27 și 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bad Medicine, Daylight, Skyfall, Drink Day, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale unor artiști de talie mondială: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon. „Tribute band” înseamnă o formație care interpretează melodiile unei trupe celebre cât mai aproape de versiunea originală.

T-Festival va dedica ziua de 29 mai copiilor, având în vedere că peste câteva zile va veni ziua lor, 1 iunie. Am pregătit spectacole de dans și gimnastică oferite de Școala Copiilor, concerte ale trupele Fabrik și Rockschool, dar și concursuri de cunoștințe privind circulația rutieră, îndemânare karturi și trotinete.

Un bilet costă 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele se pot achiziționa în ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Programul de vizitare al T-Festival este vineri, ora 16 :30 – 23 :00, sâmbătă, 09 :00 – 23 :00 și duminică, 10 :00 – 18 :00. Mai multe detalii despre festival puteți găsi pe pagina festivalului www.t-festival.ro si pe pagina noastră de Facebook – T-Festival.

T-Festival este susținut de UNTRR, IRU, Scania, Mercedes-Benz, Goodyear, Mol, Krone, CTE Trailers, e-rovinieta.ro, Porsche Autovehicule Comerciale, Golden Brau, Vialtis, Oscar Downstream, Raiffeisen Leasing, UTA, TSG euroShell, Bridgestone, Unicredit Leasing, Taxback International, AS 24, Elgeka Ferfelis, Vitrina cu Machete, Pro Bike, revista Tranzit, Berăria H, Spard Team, ACR.

Parteneri media sunt: Ziua Cargo, Cargo & Bus, T-Times.ro, Tir Magazin, Bursa Transport, Cinemagia, E-camion.ro, Educatiarutiera.ro, Choper Academy Romania, Telescope, 9AM, Kudika, Garbo, Urbo.ro, Evenimentul Zilei, Capital, EducațiaRutiera.ro și Bucharest City App.

Imagini de la Conferința de presă de lansare a T-Festival, desfășurată vineri, 15 aprilie


Comunicat de presă PDF

 

Apariții în media
  • Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in mai la Bucuresti – Wall Street
  • T-FESTIVAL 2016 – Cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat CAMIOANELOR, MOTOCICLETELOR ȘI MUZICII TRIBUT – Evenimentul Zilei
  • Camioane tari în mai la festival – Tir Magazin
  • T-Festival 2016 se apropie! – Transport Business
  • T-Festival 2016, cu Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe și Kings of Rodeo – Secunda.
  • T-FESTIVAL 2016 – camioane, motociclete si muzica buna – E-camion
  • T-Festival revine în forță în 2016 – Ziua Cargo
  • T-Festival 2016 – cel mai mare festival din europa de sud-est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii tribut – Prompt Media
  • T-Festival va avea loc in perioada 27-29 mai 2016 la Romexpo in Bucuresti – Transport Times
  • T-Festival 2016 va avea loc în perioada 27-29 mai, la Romexpo – Cargo & Bus

.